Opskrifter med hokaido græskar



Hokaido suppe

Hokaido suppe er dejlig til efterår og vinter.

2 løg
2 fed hvidløg
1 hokaido græskar
½ selleri
2 gulerødder
1½ liter hønsebouillon
1 spsk. olie
1-2 spsk. hvidvinseddike
Salt og peber 

Svits løg og hvidløg i olien til de er bløde. Fjern kerner fra hokaidoen og skær den i grove stykker, den skal ikke skrælles. Skræl sellerien og gulerødder og skær begge dele ud i grove stykker, tilsæt det til løgene og hæld bouillonen på krydr med salt og peber. Bring suppen i kog, lad den simre ½ time til det hele er meget mørt. Giv suppen en omgang med en stavblender. Hvis den er for tyk kan der tilsættes lidt mere bouillon eller lidt fløde. Smag suppen til med 1-2 spsk. Hvidvinseddike, salt og peber.

Server suppen med et godt brød. Hvis man har lidt Habanero chilisauce tilbage er det super at komme i suppen ved bordet. Det giver varmen.

 


Klarskov Gartneri
Byvej 62
2650 Hvidovre
+45 28698006
mail@klarskovgartneri.dk
CVR NR: 31131871


Copyright © Klarskov Gartneri